Τρόποι Αποστολής

1.Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρία (για ποσοτικές αγορές ή αγορές στην κατηγορία των πλακιδίων) ή με εταιρία ταχυμεταφορών courier (για μικρότερες παραγγελίες, που ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες πλην των πλακιδίων).

2. Χρόνος αποστολής

Η παραγγελία σας εκτελείτε εντός 2 ωρών τις εργάσιμες ημέρες  Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8.30 έως τις 16.30 , πλην των επίσημων αργιών. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα αφότου αυτή είναι έτοιμη εντός των ωρών 09.00 έως 19.00. Συνολικός χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας ορίζονται οι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώριση της , αναλόγως την περιοχή αποστολής των εμπορευμάτων.

3.Κόστος μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται από το βάρος της παραγγελίας σας , καθώς και από την περιοχή αποστολής (Ηπειρωτική ή νησιώτικη Ελλάδα).

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΟΣΤΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ2-3 kg                      5,20 €
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ3-5 kg                      6,60 €
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ5-10 kg                    10,10 €
ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ10-15 kg                    15,20 €
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ                      4,00 €

*Για  αποστολές άνω των 15 κιλών ο τρόπος αποστολής είναι μεταφορική εταιρία και το κόστος ορίζεται βάσει της περιοχής παράδοσης.

4. Καθυστερήσεις παραδόσεων

Η καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να επέλθει λόγω ελαττωματικού αποθέματος ή καθυστέρησης των εμπορευμάτων σε τελωνείο ή / και logistic.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας θα σας κρατήσει ενήμερους σχετικά με την πορεία της παραγγελίας και την νέα ημερομηνία παράδοσης.

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.